Læs anbefalinger
5/5

Er du på udkig efter hjælp til din WordPress hjemmeside?

Jeg laver hjemmesider efter Best Partice med høj brugervenlighed til fornuftige priser – og kan hjælpe dig!

En WordPress hjemmeside lavet af mig er altid unik designet, mobiloptimeret og gjort klar til SEO tekster

Når jeg udvikler WordPress-hjemmesider, uanset om det er kampagnesider, landingssider, virksomhedssider eller blot almindelige hjemmesider, tager jeg altid udgangspunkt i dine ønsker, behov og krav.

Jeg tilbyder altid den sparring og rådgivning, som jeg mener er nødvendig for at opnå det bedste resultat.

Jeg kan hjælpe med både nyt webdesign og redesigns, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Er du udkig efter et tilbud på en hjemmeside?

Hvad koster en WordPress hjemmeside hos Netvibes?

Når man taler om prisen på en hjemmeside, er der mange måder at tackle det, da hjemmesider findes i alle størrelser, og nogle er mindre, mens andre er mere komplekse. Derfor er der ikke et entydigt svar på spørgsmålet, medmindre man kender omfanget. Her vil jeg give en kort forklaring.

WordPress prisforklaring

Som udgangspunkt laver jeg kun hjemmesider i WordPress CMS, og der er flere grunde til dette, som jeg vil forklare længere nede på siden.

En af de største fordele ved WordPress er brugervenligheden, hvilket gør det muligt at opnå hurtigere resultater end med andre tilsvarende CMS-systemer. Den nemhed, jeg nævner, refererer også til hastigheden med at skabe flotte og hurtige resultater. Dette reducerer produktions tid og prisen.

WordPress er grundlæggende et gratis system, og det er også i overensstemmelse med systemets retningslinjer, at man ikke skal opkræve penge for selve CMS-systemet. Når man vælger et webbureau eller en professionel freelancer/konsulent som mig, betaler man for de arbejdstimer, der bruges på opgaven.

Afhængigt af opgavens omfang estimerer jeg, hvor mange timer der skal bruges til projektet. Nogle kunder foretrækker at modtage en samlet pris, mens andre får timepriser og en opdeling af, hvor mange timer der bruges på forskellige områder i opgaven for at nå frem til en samlet pris.

Priserne for hjemmesider varierer typisk fra 5.000 kroner til langt over 100.000 kroner. For at give dig en idé om mine priser, kan jeg sige, at jeg normalt laver hjemmesider inden for prisintervallet 5.000 kr. – 25.000 kr.

Med sådan et bredt spænd er det vigtigt, at du har en idé om, hvordan du gerne vil have din nye hjemmeside. I branchen kalder vi det en kravspecifikation, som jeg normalt opdeler i afsnit for ‘need-to-have’ og ‘nice-to-have’ funktioner.

En vigtig del af kravspecifikationen er, hvilke funktioner hjemmesiden skal have. Skal den have et standardtema med et færdigt design (hvor jrg senere kan lave små tilpasninger), eller skal hjemmesiden have sit helt eget unikke design skræddersyet til dig?

Når jeg arbejder med unikke UX-designs, bruger jeg branchestandardværktøjer som Adobe XD, Figma eller Sketch.

Når det kommer til funktioner på hjemmesiden, kan det inkludere gallerier, kontaktformularer, tilmelding til nyhedsbreve, login-sektioner for foreninger, og meget mere. Det er en god idé at undersøge andre hjemmesider og notere, hvilke funktioner de har, som du måske også ønsker på din hjemmeside.

Ofte er der også eksterne omkostninger forbundet med en hjemmeside udover selve timearbejdet.

Domæne & webhotel

Din WordPress hjemmeside skal have et domænenavn, det vil sige www.mitnavn.dk, samt et webhotel, hvor selve hjemmesiden er hostet. Et webhotel er placeret på en server, som i grunden er en kraftfuld computer.

Normalt koster et dansk domænenavn omkring 50 kr. om året. Prisen for et webhotel varierer typisk fra 300 kr. til 2.500 kr. om året, alt afhængig af den ønskede kapacitet og den forventede trafik til din hjemmeside.

Hvorfor skal jeg
benytte WordPress til min hjemmeside?

Du bør overveje at bruge WordPress til din hjemmeside, da det anvendes til en tredjedel af verdens hjemmesider, alt lige fra små personlige blogs til store komplekse hjemmesider til større virksomheder som Sony, Time Inc., New York Post og NBC.

10 grunde til at benytte WordPress:

  1. WordPress er gratis (Open Source).
  2. Du har FULD kontrol over dit eget websted.
  3. Brugervenligt – selv for begyndere.
  4. Fleksibelt og nemt at tilpasse løbende efter nye behov.
  5. Temaer har ofte mange indstillinger indbygget.
  6. Der er over 100.000 aktive plugins, du kan benytte.
  7. WordPress-hjemmesider rangerer højt på Google.
  8. Cirka 40-50% af alle hjemmesider er bygget på WordPress.
  9. Der er et væld af gode ressourcer på nettet.
  10. WordPress har en enorm community, der kan hjælpe dig.


Ja. alle bruger WordPress ツ

Er du udkig efter et tilbud på en hjemmeside?

Mine tre "Go-to" plugins til WordPress

Jeg vurderer altid, hvilke plugins der skal bruges til den WordPress-hjemmesideopgave, jeg bliver stillet over for. Men jeg har dog tre plugins, jeg nødig vil undvære.

WordPress Elementor

Elementor Page Builder er efter min mening klart den bedste Page Builder, der findes til WordPress.

I Elementor trækker du blot en widget ud på den side, du arbejder på, og nemt tilpasser margen, baggrund, farver osv. Det fantastiske ved Elementor er, at det er ren drag-and-drop, og du kan straks se, hvordan siden kommer til at se ud.

Der findes en gratis og en Pro-udgave (koster blot 300 kr.).

For mig handler det om den måde, man arbejder på. Det handler om at være så effektiv som muligt og spare mest muligt tid.

Med Elementor har du alle funktioner lige ved hånden. For eksempel kan du lave formularer og popups direkte i Elementor.

Du kan også bygge en header og footer (top og bund) som en skabelon, der vil vises på alle sider. Således undgår du at skulle oprette det i dit tema.

Wordfence Security Plugin

Når du driver en hjemmeside, der er bygget på verdens mest populære CMS-system, bør du aldrig gå på kompromis med sikkerheden.

Wordfence WordPress Plugin er et af de bedste og mest populære sikkerhedsplugins til WordPress, der findes.

Wordfence findes både i en gratis og en pro-udgave. I de fleste tilfælde er den gratis udgave tilstrækkelig.

Det har både en firewall og en sikkerhedsscanner indbygget. Der er simpelthen så mange gratis funktioner i Wordfence, at det er en selvfølgelighed at vælge dette sikkerhedsplugin.

Nogle af funktionerne inkluderer:

  • Web Application Firewall.
  • Malwarescanninger.
  • Beskyttelse mod brute force-angreb.
  • Sammenligning af kernefiler.
  • Reparation af filer, der er blevet ændret.
  • Kontrol af kendte sikkerhedsårbarheder.
  • To-faktor-autentificering (2FA).

Rank Math SEO Plugin

WordPress er som udgangspunkt godt optimeret til SEO, og Google elsker WordPress-sider.

Det er altid en god idé at bruge et SEO-plugin til yderligere optimering. Når det kommer til SEO-plugins, har Yoast SEO altid været kongen.

Men det er ikke længere tilfældet. Mød Rank Math SEO-plugin.

Rank Math SEO er:

  • Hurtigere, lettere, mere intuitivt og med en super simpel opsætning.
  • Det er gratis og lever fuldt op til Yoast Pro (den betalte version).
  • Du kan nemt migrere alle indstillinger fra Yoast direkte til Rank Math SEO.
  • Det er 100% integreret med Elementor Page Builder, så du kan lave SEO-optimering direkte, når du opretter indhold i Elementor.

Og meget, meget mere…

Anbefalinger
5/5