Er du på udkig efter en ny WordPress hjemmeside?
Jeg laver hjemmesider efter Best Partice med høj brugervenlighed til fornuftige priser.
En WordPress hjemmeside lavet af mig er altid unik designet, mobiloptimeret og gjort klar til SEO tekster
Når jeg udvikler WordPress hjemmesider, om det er kampagnesider, landingssider, Corporate sider, eller blot helt almindelige hjemmesider. Så tager jeg altid udgangspunkt i dine ønsker, behov og krav.
Jeg giver altid den sparring og rådgivning, jeg mener der skal til for at opnå det bedste resultat.
Jeg laver både nyt webdesign og re-designs.
Så tøv endelig ikke med at hive fat i mig.

Hvad koster en WordPress hjemmeside hos Netvibes?
Når man taler pris på en hjemmeside er der mange måder at gribe det an på, da de findes i alle størrelser og nogle er mindre andre er mere komplekse. Derfor er der heller ikke et entydigt svar på det, hvis man ikke kender omfanget. Her giver jeg lidt forklaring.
WordPress prisforklaring
Jeg laver som udgangspunkt kun hjemmesider i WordPress CMS. Det er der en række grunde til, som jeg har listet op lidt længere ned af siden.
Men en af de helt store fordele er “nemheden” ved at arbejde med WordPress, og herved skabe hurtigere resultatet end i andre tilsvarende CMS systemer.
Med nemheden mener jeg så også hastigheden af at skabe hurtige flotte resultater. På den måde holder man produktionstiden kort, og herved også prisen nede.
Som udgangspunkt er WordPress et fuldstændigt gratis system. Der er i systemets retningslinjer også et påbud om at man ikke må tage penge for selve CMS systemet.
Om man vælger et Webbureau eller en Professionel freelancer/konsulent som f.eks. mig betaler man for de arbejdstimer, der lægges i opgaven.
Alt efter hvad man så skal have lavet, estimeres så hvor mange timer der skal afsættes til projektet.
Nogle vælger blot at fremsende ét samlet beløb. Hvor andre giver timepriser og lister så op hvor mange timer de skal bruge på de forskellige områder på given opgave. Herved regner sig ud fra dette frem til en totalpris.
Typisk ligger priser på hjemmesider på alt fra 5.000 kroner til langt over 100.000 kroner. Men hvis jeg skal indkredse lidt, vil jeg sige at jeg typisk laver hjemmesider i prislejet 5.000 kr. – 25.000 kr.
Med sådan et stort spænd er det derfor vigtigt at du har en idé om hvordan du gerne vil have en nye hjemmeside skal være. Vi i branchen kalder det en kravspecifikation. Jeg plejer at dele en kravspecifikation op i need-to-have og nice-to-have afsnit.
Et vigtigt område i en kravspecifikation er hvilken funktioner skal hjemmesiden have. Skal siden have et standard tema med et allerede færdigt design (I sådan tilfælde kan man så efterfølgende lave små rettelser). Eller skal hjemmesiden have sit helt eget og uniks design lavet specifikt til dig. Når jeg laver unikke UX designs arbejde jeg med branche standard tools, så som Adobe XD, Figma eller Sketch.
For at vende tilbage til funktioner på hjemmesiden, kan det være gallerier, kontaktformularer, nyhedsbrev sign-up, login afsnit til f.eks. foreninger osv. Her er det ofte en rigtig god idé at se på andre sider, og skrive ned hvad de har af gode funktioner, din hjemmesiden evt. skal have.
Typisk er der også en række eksterne omkostninger forbundet med en hjemmeside udover selv timearbejdet.
Domæne & webhotel
Din WordPress hjemmeside skal have et domænenavn, altså et www.mitnavn.dk og et webhotel, hvor selve hjemmesiden ligger. Et webhotel ligger på en server, som jo er en kraftig computer.
Et dansk domænenavn koster typisk 50 kr. om året. Et webhotel koster typisk mellem 300 kr. – 2.500 kr. om året alt efter hvor kraftigt et webhotel du har brug for, og hvor meget trafik du forventer din hjemmeside får.
Hvorfor skal jeg
benytte
WordPress til min hjemmeside?
Du skal benytte WordPress til din hjemmeside fordi det bruges til en tredjedel af verdens hjemmesider. Alt fra små personlige blogs til store komplekse hjemmesider, til større virksomheder så som Sony, Time Inc., New York Post og NBC.
10 grunde til at benytte WordPress:
1. WordPress er gratis (Open Source).
2. Du har FULD kontrol over dit eget websted.
3. Brugervenligt – selv for begyndere.
4. Fleksibel og nemt af tilpasse løbende ved nye behov.
5. Temaer har ofte mange indstillinger indbygget.
6. Over 100.000 aktive plugins man kan benytte.
7. WordPress hjemmesider rangerer højt på Google.
8. Omkring 40-50% af alle hjemmesider er bygget på WordPress.
9. Der er et hav af gode ressourcer ude på nettet.
10. WordPress har et kæmpe Community som kan hjælpe
Ja. alle bruger WordPress ツ
Mine tre "Go-to" plugins til WordPress
Jeg vurdere altid hvilke plugins der skal bruges til den WordPress hjemmeside opgave jeg bliver stillet over for. Men jeg har dog tre plugins jeg nødig vil undvære.

WordPress Elementor
Elementor Pagebuilder er efter min mening klart den bedste Pagebuilder der findes til WordPress.
I Elementor trækker du blot en widget ud på siden du arbejder med, og nemt tilpasser margen, baggrund, farver osv. Det fede ved Elementor er det er ren drag’n’drop og så kan du med det samme se hvordan siden kommer til at se ud.
Der findes en gratis og Pro udgave (Koster sølle 300 kr.).
For mig handler det om den måde man arbejder på. Det handler om at være så effektiv som mulig og sparer mest muligt tid.
Med Elementor har du alle funktioner lige ved hånden. F.eks. kan du lave formularer og popups direkte i Elementor.
Du kan også bygge header og footer (top og bund) som skabelon, som vil fremgå på alle sider. Således er du fri for at lave det i dit tema.
Wordfence Security Plugin
Når man driver en hjemmeside som er bygget på verdens mest populære CMS system, må man aldrig gå på kompromis med sikkerhed.
Wordfence WordPress Plugin er et af de bedste og mest populære sikkerheds plugins til WordPress der findes.
Wordfence findes både som gratis og pro udgave. I langt de fleste tilfælde kan man nøjes med den gratis udgave.
Det har både firewall og sikkerhedsscanner indbygget. Der er simpelthen så mange gratis features i Wordfence at det er en “no-brainer” at vælge dette sikkerheds plugin.
Features er bl.a.:
– Web Application Firewall.
– Malware scanner checks.
– Protection from brute force attacks.
– Compares core files.
– Repair files that have changed.
– Checks for known security vulnerabilities.
– Two-factor authentication (2FA).
Rank Math SEO Plugin
WordPress er som udgangspunkt rigtigt godt SEO optimeret, og Google elsker WordPress sider.
Men det er altid en god idé at bruge et SEO-plugin til yderligere optimering. Når det kommer til SEO plugins, har Yoast SEO altid været kongen.
Det er det ikke længere. Hils på Rank Math Seo plugin.
Rank Math Seo er:
– Hurtigere, lettere, mere intuitivt, og med et super simpelt setup.
– Det er gratis, og lever fuldt op til Yoast Pro (betalt udgave).
– Man kan migrere alle settings fra Yoast direkte ind i Rank Math Seo.
– Det er 100% integreret med Elementor Pagebuilder så du kan lave SEO direkte når du laver content i elementor.
Og meget meget mere …