*Hvis design iterationer overstiger estimeret antal timer aftales nærmere.
*Selve Webhotel og Domæne priser er ikke inkluderet i prisen.
*Ekstern pris til Elementor Pro ikke inkluderet i prisen.
Pris er ekskl. moms.
(Tal fra Elementor 2024)
(Tal fra Elementor 2024)
(Tal fra builtwith.com 2024)
Med Elementor kan man designe og tilpasse ned til den mindste pixel.
Det er blandt andet brugbart, når man bygger header og footer til sin hjemmeside, hvor du kan skabe noget helt unikt. Derfor kan man, som med lego, bygge præcis det look, man har fantasi til.
Med Elementor Free + Elementor Pro er der over 90 widgets at gøre brug af.
Du kan trække dem ud og tilpasse dem på din hjemmeside. Alle widgets er meget nemme at tilpasse med hensyn til størrelse og farver.
Elementor har en super fed brugergrænseflade til at tilpasse mobilstørrelser på din hjemmeside. På den måde bliver responsive tilpasninger en leg.
Du kan også f.eks. vælge, om der er nogle Elementor-elementer, du ikke ønsker at vise på desktop, tablet eller mobil – via et klik!
Elementor Pro har et out-of-the-box Design Library/Bibliotek, som man frit kan gøre brug af.
Man henter det blot ind på sin hjemmeside og tilpasser farver og størrelser. Det er det perfekte udgangspunkt, hvis man mangler kreativitet og har brug for input.
Med Elementor Pro er den indbyggede pop-up builder det perfekte værktøj til at opbygge pop-ups på din hjemmeside.
Det kan være alt lige fra nyhedsbrevspop-ups til exit-popups.
Der er mulighed for dynamisk indhold i langt de fleste af deres widgets.
Så hvis du har indlæg, hvor du opbygger/skriver dit indhold i native WordPress eller bruger brugerdefinerede felter (Custom Fields, CF/ACF), kan du nemt hente det ind i Elementor-widgets og derefter tilpasse farver og størrelser.
Elementor fungere med de fleste temaer. Det kommer an på hvordan man vælger at bruge elementor.
Elementor fungere 100% perfekt med alle de store teamer som Astra, OceanWP, GeneratePress og så selvfølgelig deres eget tema Hello Elementor.
Ja og Nej…
Elementor Free er et gratis plugin. Så findes der et elementor Pro, som er en slags Add-on til Elementor som har et hav af udvidelser. Dette koster fra 59$ om året for et site. Dvs ca. 400 kr.
Ja jeg anbefaler 100% Elementor Pro.
Selvfølgelig er alle mulighederne i Elementor Pro brugbare. Men min primære grund til jeg elsker Elementor Pro er muligheden for template opbygningen. Dvs. hvor man kan bygge Header/Footer samt side-templates.
Ligeledes er det klart at foretrække Elementor Pro hvis man også skal have WooCommerce til sit setup.
Både Ja og Nej…
Man kan meget næmt komme til at putte unødvendigt fyld på siden og opbygge sin Elementor hjemmeside uhensigtsmæssigt, således den bliver ekstra tung.
Som udgangspunkt er den ikke tungere end de fleste andre Pagebuilders til WordPress.
Men det handler også om andre ting, f.eks. har man mange plugins i sin WordPress installation, vil det gå ud over hastigheden, samt det er vigtigt at optimere sine billeder.
Jep, det er Elementor. Den overholder alle gængse SEO krav og standarder.
Den “rigtige” optimering af ens site kommer dog først når man kombinere Elementor med et SEO plugin, så som Yoast eller Rank Math.
Så kan man virkelig gå igang med at arbejde med ens keywords, meta beskrivelser osv.