Læs anbefalinger
5/5

Anbefalinger og udtalelser

Anbefalinger og udtalelser fra mine kunder og samarbejdspartnere

På siden kan du læse anbefalinger og udtalelser fra mine tidligere og nuværende kunder. Jeg har primært arbejdet med WordPress, både inden for design og teknisk implementering.

– Find også udvalgte kundereferencer her.

5/5

Nicolai er vores web hero. Jeg er multiiværksætter og har lavet mange mindre og større webprojekter gennem tiden og Nicolai har stået en god del af dem.

Ingen slår Nicolai ift. at bygge unikke websites. Pt. bygger Nicolai et helt nyt website/portal til vores brand Spil Smart. Og endnu en gang formår Nicolai at skabe et fuldendt website med en utroligt sans for struktur, fuldt integreret med et nutidigt, flot og skarpt designmæssigt udtryk.

Nicolai er en sand kunstner på sit felt og han giver ALDRIG op, men fortsætter indtil han rammer det optimale, selvfølgelig i altid godt og trygt samarbejde med os.

Mine varmeste anbefalinger til Netvibes!

Anbefaling af Bo Lauenborg

Bo Lauenborg

Coach og medstifter af spil-smart.dk

Anbefalet via Trustpilot

5/5

Jeg havde fået lavet en hjemmeside, som jeg ikke var helt tilfreds med, og så kom Nicolai heldigvis på banen.

Nicolai er både super dygtig teknisk i wordpress, og rigtig god til at stille skarpt, på hvilket udtryk man ønsker på sin side. Både rent æstetisk og tekstmæssigt. Herudover er han også et virkelig venligt og tålmodigt menneske at arbejde sammen med, noget som gør processen til en glæde.

Jeg har nu verdens sejeste hjemmeside, og kan kun sige et kæmpe TAK til Nicolai for det.

Bh Pernille Nejst, www.pernillenejst.dk

Pernille Nejst

Kropsterapeut, Åndedrætsterapeut og Meditationslærer

Anbefalet via Offline

5/5

VIRKELIG DYGTIG WEB MAND.

Igennem det sidste halvandet år har jeg været så heldig, at Nicolai har taget sig af opbygningen af to nye hjemmesider jeg har været administrator på. Desuden skal han nu qua hans dygtige arbejde igang med den tredje.
Nicolai er utrolig grundig, service mindet, teknisk dygtig og har generalt taget virkelig god hånd om opgaverne. Han har et godt æstetisk øje og formår at forklare selv meget tekniske ting på en meget pædagogisk og forståelig måde.
Jeg har været mere end tilfreds med resultatet af hans arbejde og vil derfor også fremadrettet gøre brug af hans gode serviceaftaler. Jeg kan på det varmeste anbefale Nicolai og hans firma Netvibes.dk

Carina Cecilia Saatterup

Ejer af nordicyogafestival.dk og Yogamoves.dk

Anbefalet via Trustpilot

5/5

Min hjemmeside skulle konverteres om til WordPress, og via netværk fik jeg anbefalet Nicolai – Hurra for det.

Nicolai har derudover formået at give rigtig gode tip og idéer, og er kreativ ift hvordan og ikke mindst hvad der skal stå.
Så min hjemmeside er nu fuldstændig skarp, tak for det. Jeg er så glad for, at Nicolai også er en tålmodig webmaster.
Vi har indgået et fast samarbejde, og jeg er fuldstændig tryg ved at Nicolai holder øje med min hjemmeside.

De bedste anbefalinger herfra, skal lyde.
Kh Helle Albek anstaendigbedemand.dk

Helle Albek

Bedemand med hjertet

Anbefalet via Offline

5/5

Nicolai fra Netvibes er intet mindre end en fantastisk samarbejdepartner. Han har forvandlet vores webshop fra noget der design mæssigt hørte 90’erne til, til nu at være en moderne og indbydende webshop som vi er stolte af. Udover at vi selv nyder designet og opsætningen kan vi se at vores ordretilgang er stigende siden vi fik nyt design. Rent samarbejdsmæssigt har det været en så stor fornøjelse at vi nu bruger Nicolai som fast partner i vores danske og spanske selskab.

Så er du på udkik efter en kompetent og loyal samarbejdepartner, så tøv ikke med at give opgaven til Nicolai.

Mvh Ivan Nielsen
La Cuenta Vinos
Danmark og Spanien😉

Ivan

Ivan Schmidt Nielsen

Medejer af La Cuenta Vinos (tidligere)

Anbefalet via Facebook og Trustpilot

5/5

Nicolai bag Netvibes er super dygtig! Han står for design og vedligehold af mit webside. Han er super dygtig til løsninger og design. Fantastisk og mega hjælpsom!

Anabella

Anabella Rerup

Holistisk & Spirituel Vejleder

Anbefalet via Facebook

5/5

Verdens bedste sted

Jeg har fået lavet 2 webshops og 1 hjemmeside gennem netvibes (nicolai) og må sige at han er en super kompetent gut der ved hvad han laver og han er super dygtig og pisse venlig , han lavede min første hjemmeside og må indrømme han ramte plet med den og derfor kom jeg retur.

Nicolai går all in når han laver noget og han er god til at spørge indtil hvad man ønsker og det bedste ved Nicolai er at han kommer med ideer.

Super service og svare altid hurtigt når man har spørgsmål omkring det han har lavet, jeg har aldrig fået sådan en service før nogle steder ,jeg føler mig mødt, set og hørt det er sku et plus og service i verdens klasse !

Jeg anbefaler Netvibes til alle jeg kender fordi jeg ønsker de skal opleve det som jeg har oplevet og stadig oplever da Nicolai snart skal hjælpe mig igen.

Mette Marie Moff Andersen

Webshopejer

Anbefalet via Trustpilot

5/5

Nicolai har været utrolig professionel igennem hele processen. Vi havde en ældre hjemmeside, som ikke længere kunne opdateres, så vi besluttede os for at få en ny. Nicolai blev anbefalet til os, og det var et godt valg. Han begyndte med at skabe et design for hjemmesiden, som vi hurtigt var enige om. Han forstod vores ønske om at fremhæve vores murerarbejde og oprettede fine gallerier, som er opdelt efter vores forskellige fagområder.

Vi er meget tilfredse med vores nye hjemmeside, og Nicolai har virkelig flair for at skabe et professionelt udtryk.

I vores branche er vi klar over, hvor vigtigt det er med godt udført arbejde og gode anbefalinger, så hermed giver vi Netvibes fem stjerner.

Mvh. Nicki Sørensen fra nns-byg.dk

Nicki Sørensen

Ejer af nns-byg.dk

Anbefalet via Offline

Anbefalinger
5/5