Læs anbefalinger
5/5

Privatlivspolitik

Sidst opdateret den 2. februar 2022

Denne privatlivspolitik beskriver

Netvibes ApS
Roskildevej 362, Taastrup 2630
E-mail: kd.se1716263268bivte1716263268n@jn1716263268
Telefon: 20901062

indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside ( netvibes.dk ). (servicen”). Ved at tilgå eller bruge tjenesten giver du samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis du ikke giver samtykke til det samme, skal du ikke tilgå eller bruge tjenesten.

Vi kan til enhver tid ændre denne fortrolighedspolitik uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede privatlivspolitik på tjenesten.

Den reviderede politik træder i kraft 180 dage fra det tidspunkt, hvor den reviderede politik er offentliggjort i tjenesten, og din fortsatte adgang til eller brug af tjenesten efter dette tidspunkt vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik.

Vi anbefaler derfor, at du med jævne mellemrum gennemgår denne side.

Sådan deler vi dine oplysninger:
Vi vil ikke overføre dine personlige oplysninger til nogen tredjepart uden at søge dit samtykke, undtagen under begrænsede omstændigheder som beskrevet nedenfor:

Analytics
Vi kræver, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger, vi overfører til dem, til det formål, hvortil de blev overført, og ikke opbevarer dem i længere tid, end det er nødvendigt for at opfylde det nævnte formål.

Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til følgende: (1) for at overholde gældende lov, regulering, retskendelse eller anden juridisk proces; (2) for at håndhæve dine aftaler med os, herunder denne fortrolighedspolitik; eller (3) at reagere på påstande om, at din brug af tjenesten krænker tredjeparts rettigheder.

Hvis Tjenesten eller vores virksomhed fusioneres eller opkøbes med en anden virksomhed, vil dine oplysninger være et af de aktiver, der overføres til den nye ejer.

Dine rettigheder:
Afhængigt af den gældende lovgivning kan du have ret til at få adgang til og berigtige eller slette dine personlige data eller modtage en kopi af dine personlige data, begrænse eller gøre indsigelse mod den aktive behandling af dine data, bede os om at dele (portere) dine personlige data. oplysninger til en anden enhed, tilbagekalde ethvert samtykke, du har givet os til at behandle dine data, en ret til at indgive en klage til en lovbestemt myndighed og sådanne andre rettigheder, som måtte være relevante i henhold til gældende lovgivning.

For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på kd.se1716263268bivte1716263268n@jn1716263268. Vi vil besvare din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de påkrævede personoplysninger eller trækker samtykket til at behandle disse til de påkrævede formål, kan du muligvis ikke få adgang til eller bruge de tjenester, som dine oplysninger blev søgt om.

Cookies osv.
For at lære mere om, hvordan vi bruger disse og dine valg i forhold til disse sporingsteknologier, henvises til vores Cookiepolitik.

Sikkerhed:
Sikkerheden af ​​dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol.

På grund af de iboende risici kan vi dog ikke garantere absolut sikkerhed, og vi kan derfor ikke garantere eller garantere sikkerheden af ​​enhver information, du sender til os, og du gør det på egen risiko.

Tredjepartslinks og brug af dine oplysninger:
Vores tjeneste kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os.

Denne privatlivspolitik omhandler ikke nogen tredjeparts privatlivspolitik og andre praksisser, herunder enhver tredjepart, der driver et websted eller en tjeneste, som kan være tilgængelig via et link på tjenesten. Vi anbefaler dig på det kraftigste at gennemgå privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikken eller praksis på nogen tredjeparts websteder eller tjenester.

Klage-/databeskyttelsesansvarlig:
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af ​​dine oplysninger, som er tilgængelige hos os, kan du sende en e-mail til vores klageansvarlige på Netvibes, Roskildevej 362, e-mail: kd.se1716263268bivte1716263268n@jn1716263268.

Vi vil behandle dine bekymringer i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Anbefalinger
5/5