Anbefalinger
5/5

Få en ny WooCommerce Webshop til WordPress

WooCommerce er perfekt til alle brancher og størrelse forretning, som ønsker en skalérbar e-commerce løsning.

Du får erfaren sparring og solidt håndværk, ved at vælge mig til at lave din nye WordPress webshop lavet med WooCommerce.

Få min hjælp til din WooCommerce webshop.

Jeg kan hjælpe dig i alle henseender med en WooCommerce webshop til WordPress, om du skal have ny webshop eller hjælp til eksisterende. Jeg har stor indsigt i muligheder, opsætning og udvidelser.

Gratis webshop som er “hånd i handske” til WordPress.

WooCommerce e-commerce er et gratis plugin til WordPress CMS. Det kan bruges til små og mellemstore online butikker, så der er masser af muligheder for at vokse sin online forretning.

Hvorfor WooCommerce som webshop platform?

– Du får alle fordelene ved at WooCommerce er fuldt integreret med WordPress. – Alle store betalings og fragt udbydere har plugin løsninger til WooCommerce.

Udarbejdelse af kravspecifikation til ny WooCommerce webshop

Når man skal have lavet en ny webshop, er der en række punkter man skal have taget stilling til inden et tilbud kan laves.

Jeg har her listet 10 væsentlige punkter op.

Design/Redesign/tema

Det er vigtigt at tage stilling til om man skal have lavet et specifikt webdesign til sin webshop. Dette kan laves meget detaljeret så man ved præcist hvad man får af udtryk. Man kan også komme rigtigt langt ved at vælge et tema og så lave lidt om på dette, f.eks. ved at rette farver osv.

Referencer

Når man skal have pris på en ny webshop er det en god idé at have 2-3 referencer på konkurrenter eller andre sider som man syntes er gode. Om det er udtrykket eller funktionaliteter så er det også med til at give et godt billede af hvad du ønsker.

Opbygning

Hvordan ønsker man opbygningen på ens webshop skal være. Når man benytter WooCommerce har man alle CMS fordelene ved WordPress. Dvs. man koble en blog på, lave almindelige sider, og få gavn af alle de opbygnings muligheder WordPress byder på.

Domænenavn og webhotel

Man skal have altid have et domænenavn til sin shop. Typisk har man allerede et navn til sin forretning, så hvis man er heldig er domænet ledigt. Et domænenavn koster typisk ca. 50 kr. om året. Man skal også have et webhotel som shoppen skal hostes på. Især til webshops er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Betalingsløsning

Betalingsløsninger vigtigt at tage stilling til. Der findes rigtig mange forskellige at vælge imellem, for at nævne nogle er der PayPal, Stripe, Quickpay, Bambora/ePay mf. Ønsker man f.eks. også at tage MobilePay. Nogle tager en procentdel af købet, mens andre tager månedligt gebyr.

Fragtløsning

Hvem vil man benytte til at fragte sine vare til sine kunder. For at nævne nogle store er der GLS, PostNord og DAO. Disse skal man have en aftale med, eller benytte sig af 3. part løsning. Et eksempel på et firma er Shopmondo, de har typiske flere fragt firmaer de samarbejder med, og så behøver man kun lave aftale med dem.

Lager / lagerstyring

Hvis man starter ud med stort varelager, så er man nødt til at have en lagerløsning, f.eks. via et lagerhotel, som lavet pluk og pak for én. Omvendt starter man småt, kan man jo selv gøre det i sin kælder. Ligeledes skal man også beslutte om man køre med lagerstyring på sin shop, og hvad skal der ske med produktvisningen hvis produktet er udsolgt.

Support og hjælp

Det er en god idé at gøre sig overvejelser om løbende support. Det kan være det kun er i starten man har brug for hjælp og support. Omvendt er det altid en god idé at kunne have nogen at kontakte når man gerne vil lave nye tiltag på sin shop.

Ekstra funktionaliteter

Ekstra funktionaliteter er et vigtigt område når det kommer til webshops. Typisk kommer WooCommerce med de gængse funktionaliteter man forventer i en e-commerce løsning. Men f.eks. er abonnement håndtering, Nyhedsbreve sign-up mm. ikke med i shop systemet. Så her skal man se til 3. part moduler og plugins.

Automatisering

Der findes forskellige former for automatisering til webshops. Ønsker man produktdata til/fra Amazon. Dropshipping, hvor andre tager sig af hele lagerdelen. Har man brug for integration til POS (kassesystem). Eller ønsker man at alle ordrer automatisk kommer direkte over i ens økonomisystem.

Er du på udkig efter et tilbud på en webshop?

Hvad koster en WooCommerce e-commerce løsning hvis det skal laves af Netvibes?

Først og fremmest giver jeg gratis sparring og rådgivning, og ikke mindst gratis prisoverslag på en WooCommerce Webshop.

Hvis du har læst punkterne i afsnittet ovenfor, vil du vide at det er meget svært at give en pris uden at have lavet/set en kravspecifikation først.

Hvis du får lavet en kravspecifikation, så kan vi efterfølgende pejle os ind, og blive mere konkrete ift. en pris på din nye webshop.

Typisk ligger webshops i prislejet mellem 10.000 – 30.000 kr. hos mig.

Er du på udkig efter et tilbud på en webshop?
Anbefalinger
5/5