Nedenfor kan du se udvalgte kundereferencer jeg har udviklet i bl.a. WordPress

100% glade kundereferencer

Kundereferencer - WordPress forenings hjemmeside

DYOM - Danske yoga- og meditationslærer

Foreningen DYOM varetager danske yoga- og meditationslæreres interesser. DYOM arbejder bl.a. for mere bæredygtige arbejdsvilkår for arbejdstagere- og giver i yoga- og meditationsfaget.

 

Jeg har lavet UX designet og siden er opbygget med Elementor pagebuilder. Der bruges MailChimp nyhedsbrev og Rank Math til SEO. Siden har en medlemsdel med over 1500 medlemmer. Der er betalings integration til Stripe.

Primære farver
Features

Kundereferencer - WordPress hjemmeside

Move1 Huset - Et bofællesskab

Move1-huset er et privat bofællesskab med hjemlig og tryg atmosfære for unge. Move1-huset drives af den socialpædagogiske virksomhed Move1, som støtter udsatte og sårbare børn, unge og familier med faglig kompetence.

Jeg har stået for UX design og opbygning af den anderledes hjemmeside. Visionen med udtrykket har været at genskabe et dagligdags køleskab. Siden er opbygget med Elementor pagebuilder.

Der bruges Rank Math til SEO.

Primære farver
Features

Kundereferencer - Prestashop Webshop

Lacvinos.dk - Spanske vine

La Cuenta Vinos ApS er en vinforretning som har eksisteret i over 25 år. De handler udelukkende med spanske vine. De handler både B2B og B2C og ekspotere til flere lande.
Jeg har stået for redesign og farvevalg. Det er en Prestashop Webshop, som er responsive med e-conomic integration og med MailChimp til nyhedsbrev.

Primære farver
Features

Kundereferencer - WordPress hjemmeside

Move1 - Familievejledning

Move1 har gennem mange år specialiseret sig i at støtte udsatte og sårbare børn, unge og familier med komplekse problemstillinger. De er bindeled mellem borger og myndighed.

Jeg har stået for UX design og opbygning. WordPress sitet er responsive og opbygget med Elementor pagebuilder. Der bruges MailChimp nyhedsbrev og Rank Math til SEO.

Primære farver
Features

Kundereferencer - WooCommerce webshop

Smykkedesigner Anders Rerup

Guldsmed og smykkedesigner Anders Rerup laver nogle helt fantastiske smukke unikke designet smykker. Han er især kendt for hans mandesmykker med et meget maskulinitet udtryk.

Jeg har stået for UX design og opbygning. WooCommerce webshoppen er selvfølgelig responsivet opbygget. Der bruges Elementor pagebuilder,  MailChimp og Rank Math til SEO.

Primære farver
Features

Kundereferencer - WordPress hjemmeside

Anabella.dk - Spirituelt universe

Anabella.dk er en spirituel hjemmeside med webshop, podcast, online klub, online sessioner, kurser og meget andet. Vejledning indenfor Clairvoyance, Numerologi, Æteriske olier mm.

Jeg har stået for webdesign og opbygning. WordPress og WooCommerce sitet er responsive og opbygget med Elementor. Der bruges MailChimp og Rank Math til SEO.

Primære farver
Features

Kundereferencer - WordPress hjemmeside

Murermester Nicki N. Sørensen

Murermester Nicki Sørensen ApS er en dygtig og anerkendt håndværker. Han har pæne anmeldelser på håndværker.dk og Google. Han specialisere sig bl.a. i badeværelse, facaderenovering, tilbygninger, tag mm.

Jeg har stået for UX design og opbygning i WordPress. Hele sitet er udelukkende opbygget med Elementor pagebuilder. Både formularer og gallerier er lavet med Elementor Pro. Jeg har opsat Rank Math plugin til SEO.

Primære farver
Features
Læs om hjemmeside eller webshop

Bliv ringet op af mig

Hvis du har brug for en sludder om dit projekt og evt. modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at skrive dine oplysninger. Så ringer jeg dig op.